Bloemetjes en liefde uit de geldautomaat

Sommige vrienden noemen mij retro, vriend B. vindt mij hopeloos ouderwets.. ik wandel namelijk iedere vrijdag langs een geldautomaat om mijn portemonnee te vullen met cash. Niet veel hoor, maar in ieder geval genoeg voor een biertje in de kroeg, een bosje bloemen bij de bloemenstal en de rest van de muntjes spaar ik op voor de straatmuzikant op het station.

Ja: ik weet dat je tegenwoordig bij de bloemenman contactloos kan betalen, in het café ontvangen ze liever geen cash en ook bij collectanten kan je tegenwoordig pinnen. Papieren doekoe is dan misschien over niet al te lange tijd overbodig. Maar wat moeten we dan doen met al die geldautomaten? Halen we die weg? Laten we ze verstoffen? Of gebruiken we ze als lokaas voor ramkrakers?

We kunnen er natuurlijk ook iets anders in stoppen. Dat zodra je je pas er in schuift en je code intoetst je andere keuze opties hebt dan 10, 20, 50, 100, 150 of 200 euro.

Zomaar, opeens.

Bijvoorbeeld een bosje bloemen. Dat zou grappig zijn, een bosje bloemen pinnen. Best handig ook, want dronken mannen kunnen ‘s nachts dan nog even een bossie pinnen voor vrouwlief. Goedmakertje. Of wat dacht je van liefde? Dat er een liefdesgeurtje wordt uitgespoten waardoor de wereld een heel klein beetje mooier wordt en je je verliefd voelt.

Misschien ook wel een goed idee: eten pinnen uit de geldautomaat. De opties zijn dan: de healthy snack of de vette snack. Ik ben benieuwd welke populairder zal zijn. De gleuf zou overigens dan wel wat groter gemaakt moeten worden, anders wordt je (groente)kroket zo geplet.

Nou ja, voorlopig zal er voornamelijk geld uit de automaat komen en zijn dit maar dromen.

Wat zou jij willen kunnen pinnen?

X Finance Chick

Leave A Comment

Your email address will not be published.