Finance Chick koopt een huis | #9 Nog 112 pagina’s en een handtekening te gaan

Beste Finance Chick,

Bijgaand doe ik u toekomen het concept van de koopakte, alsmede de bijlagen waarnaar wordt verwezen in de koopakte. De koopakte zal op mijn kantoor worden doorgenomen, aangevuld en na akkoordbevinding worden getekend.

Uw notaris

 

Shit he, deze mail van de notaris moest ik twee keer lezen. Nu wordt het pas echt echt. Met bibberende handen opende ik de bijlagen. 112 pagina’s met mitsen en maaren, als’en en waarommen flitsen voorbij. “Goed doorlezen dan komt het goed”, werd ons geadviseerd. Dus dat gaan we dit weekend maar doen.

 

En dan kunnen we beginnen met aftellen. Over 4 nachtjes, 112 pagina’s en een handtekening ben ik, samen met Bart, een – voorlopige – eigenaar van een echt huis. Als we de mitsen en maaren, als’en en waarommen goed zullen doorstaan.

 

SPANNEND!

 

X Finance Chick

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.