‘Vrouwen minder op de hoogte van status hypotheek’

Oefs, mijn mond valt open van verbazing bij het lezen van het volgende persbericht: “Vrouwen zijn veel minder dan mannen op de hoogte van de status van hun hypotheek. Zo’n 1 op de 10 mensen heeft geen idee hoe de hypotheek ervoor staat en dat gaat drie keer zo vaak om vrouwen als om mannen, blijkt uit onderzoek onder 1.080 hypotheekbezitters van MUNT Hypotheken.”

Als bijna huisbezitter heb ik in de afgelopen weken heel wat algemene voorwaarden doorgeplozen. Ik weet tot op de cent nauwkeurig hoeveel we aflossen, hoeveel rente we betalen en waar we alle informatie kunnen vinden die we nodig hebben. Misschien ook niet zo gek, aangezien we nu alle keuzes moeten maken met betrekking tot onze hypotheek. Maar ik denk, verwacht én hoop ook de komende jaren de status van mijn hypotheek door en door te kennen.

Maar hoe kan je dat het beste doen? Hoe goed ben jij op de hoogte van de status van je hypotheek? En, wat heb jij nodig om hiervan goed op de hoogte te zijn én blijven?

Ik hoor het graag!

x Finance Chick

Leave A Comment

Your email address will not be published.