Week 3 – Saai zeg!

Week 3 van de geef-niets-uit-maand begint een beetje saai te worden. Kopjes thee met vriendinnen op de bank is heel gezellig hoor! Maar met dat heerlijke zonnetje heb ik ook wel zin in speciaal biertjes en een kaasplank op een terras. Steeds nee zeggen is saai. En wordt het niet tijd voor die leuke zomerschoenen? Een paar bespaartips om de laatste week door te komen!

 

Tips voor goedkope uitjes:

 • Ga met een flesje wijn van de supermarkt in het zonnetje zitten
 • Verduister je huis en maak er een thuisbioscoop van
 • Maak een heel lekker recept voor jezelf en vriendinnen
 • Laat je trakteren
 • Bak zelf broodjes en dek de tafel voor een heerlijke lunch

 

Tips voor het niet kopen van kleren:

 • Ruim je kast op en maak nieuwe setjes: ben je toch weer in het nieuw
 • Ga een middagje Pinteresten en ‘pin’ alles wat je mooi vindt
 • Ga samen met een vriendin shoppen en winkel alleen voor haar
 • Laat je pinpas thuis
 • Ruil kleren met je vriendinnen

 

Zeg-nee-tegen-marketinguitingen tips (mijn moeilijkste categorie)

 • Ga alleen een winkel in als je een lijstje hebt met spullen die je nodig hebt
 • Ga naar de supermarkt en doe inkopen voor een week (minder verleid worden)
 • Kijk niet naar etalages
 • Gooi de reclamefolders direct in de prullenbak (of plak de nee-nee-sticker op je brievenbus)

 

Ik zet nog even door, en nu ik zie dat ik nog geen derde heb uitgegeven van wat ik vorige maand heb gedaan voel ik me ook wel gesterkt 😉

Hoe gaat het bij jullie?

 

Succes!
X Finance chick

3 Discussions on
“Week 3 – Saai zeg!”
 • Hoi, ik heb me deze weken heel goed gedragen qua uitgeven. Kleine uitspatting was mijn verjaardag, maar ook dit evenement heb ik beperkt gehouden met eten en dringen en snoepen. De grootste uitgaven waren de tankbeurten. Verder heel bewust eten en drinken gekocht. Niet gewinkeld, maar dat komt volgende week wel goed en donderdag naar de kapper. Had ik ook drie weken uitgesteld. Succes voor de laatste lootjes. X

Leave A Comment

Your email address will not be published.