Zwemmen in het geld, euuh, voor het goede doel

Als zwemster en voormalig waterpolospeelster houd ik wel van een sportieve uitdaging. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik via een poster in het zwembad uitgedaagd werd om 2,8 kilometer in het IJ te zwemmen voor het goede doel.

Dit keer dus niet zwemmen in het water of in het geld, maar zwemmen voor het geld. Dit jaar geeft IJ Swim speciale aandacht voor Stichting het Vergeten kind. Om 15.10 uur plons ik het water in bij IJburg. Aanmoedigen mag altijd!   

Stichting Het Vergeten Kind
Soms zonder dat u het weet op een geheime locatie bij u om de hoek om hun veiligheid te garanderen. Vergeten kinderen van 0 tot 18 jaar die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien in sobere opvangcentra met minimale speelmogelijkheden. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. We geven deze kinderen een kindvriendelijke leefomgeving waar ze kunnen spelen, bewegen en ontspannen. We bieden vrolijke activiteiten en evenementen waardoor ze weer gewoon kind kunnen zijn. En we ondernemen initiatieven om de situatie van deze kinderen onder de aandacht te brengen bij de verantwoordelijke instanties en het Nederlandse publiek.

Doneren kan via de website >>

X Finance Chick

Leave A Comment

Your email address will not be published.