Een nieuwe iPhone te duur? Dit is het alternatief

Apple staat vooral bekend om de iPhones die enorm lang meegaan en 6 jaar van software-updates worden voorzien. Waar ze echter óók om bekend staan is de hoge prijs. Dat weerhoudt veel mensen ervan om zo’n iPhone aan te schaffen. Je zou het misschien wel willen, maar het is simpelweg niet te betalen. Wist je dat er met refurbished een betrouwbaar en betaalbaar alternatief is? Met een refurbished iPhone bij www.forza-refurbished.nl haal je Apple-kwaliteit in huis voor een prijs die wél betaalbaar is.

Refurbished = gerenoveerd

Refurbished betekent gerenoveerd. Een eerder gebruikte iPhone, vaak afkomstig uit een inruilprogramma, wordt grondig gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en gereinigd. Indien dit met de juiste testprogramma’s gebeurt, functioneert zo’n refurbished iPhone even goed als een nieuwe variant, maar je betaalt er wel een stuk minder geld voor.

Verschil tussen refurbished en refurbished

Loop je door de winkelstraat, dan zal je refurbished geregeld tegenkomen als je bij een repair-winkeltje naar binnen gluurt. Maar hoe weet je dat zo’n telefoon wel echt grondig is nagekeken. Van buiten ziet het toestel er namelijk prachtig uit, maar hoe zit het met de binnenkant? Als de iPhone het Keurmerk Refurbished-label heeft, zit je goed. Dan is de iPhone namelijk op 50 technische punten gecontroleerd door een professionele aanbieder met verstand van zaken. Forza Refurbished is zo’n aanbieder. Refurbishen is er geen makkelijke bijverdienste, maar een kernactiviteit. Met dit label kan jij eenvoudig onderscheid maken tussen kwantiteit en kwaliteit. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet.

Niet duur. Wel duurzaam

Van bijna elke iPhone is wel een refurbished-variant te vinden. Zodra een iPhone één jaar oud is en wordt ingeruild voor de nieuwste variant, verschijnt het op de refurbished markt. Zo kun je nu de iPhone 12 en 12 Mini refurbished kopen. Ook oudere toestellen als de iPhone 8 refurbished zijn in grote getalen refurbished verkrijgbaar. Dit toestel uit 2017 is refurbished enorm scherp geprijsd. En omdat Apple 6 jaar software-updates verschaft, kun je er nog lang mee vooruit (tot september 2024). En het is nog duurzaam ook, want devices een tweede of derde leven geven is altijd beter voor het milieu.

Verwarring met tweedehands

Refurbished en tweedehands worden vaak door elkaar gebruikt en dat zorgt voor verwarring. Wie een iPhone tweedehands koopt weet niet hoe de vorige eigenaar ermee omgegaan is. Ook heb je geen garantie, waardoor goedkoop duurkoop kan worden. Koop je een refurbished iPhone van Forza Refurbished, dan heb je wél kwaliteitsgarantie, omdat de iPhone op 50 technische punten gecontroleerd is en met 2 jaar garantie wordt verkocht. Geen nood aan de man dus als er eens iets stuk gaat, want in heel veel gevallen wordt het kosteloos gerepareerd binnen de garantietermijn.

Conclusie

Refurbished met kwaliteitslabel is hét betrouwbare en betaalbare alternatief voor nieuw en tweedehands. Indien je een goede iPhone zoekt voor weinig geld en zekerheid een enorm belangrijk aspect vindt, is er geen beter alternatief te vinden.