Een zakelijk krediet bij Qredits aanvragen: hoe, hoeveel en waarvoor?

Met een zakelijk krediet beschik je als ondernemer over extra geld voor de financiering van zakelijke uitgaven. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het doen van investeringen, het kopen van voorraden of het vergroten van je werkkapitaal. Bij Qredits kun je een zakelijk krediet aanvragen om je dromen te realiseren. Qredits verstrekt zakelijke kredieten tot € 250.000. Vaak is het lastig voor ZZP’ers om bij een bank financiering te krijgen. Toch is het bij Qredits goed mogelijk om hier als ondernemer wel zakelijk geld te lenen.

Hoe vraag je een zakelijke krediet aan?

Wil je zakelijk geld lenen bij Qredits? Qredits biedt zakelijke financiering aan startende en bestaande ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Een zakelijk krediet aanvragen bij Qredits werkt anders dan bij anders kredietverstrekkers. Klant worden bij Qredits resulteert in veel persoonlijkheid en flexibiliteit. Dit merk je niet alleen in woorden, maar dit is in alle producten en processen verwerkt. Het aanvraagproces bestaat uit drie stappen. Als ondernemer dien je je aanvraag online in via de website. Hierbij wordt er gevraagd om een aantal documenten. Heb je deze documenten niet tot je beschikking? Dan zijn er verschillende templates die je hierbij kunnen helpen. Er zijn templates beschikbaar voor het ondernemingsplan, financieel plan en verkoopplan. Uiterlijk na twee dagen krijg je een reactie van een van de bedrijfsadviseurs. Ziet jouw plan er goed uit? Dan kun je een afspraak maken om kennis te maken. Vervolgens wordt er samen met je gekeken naar welk krediet het beste bij je onderneming past.

Hoeveel zakelijk krediet ga je lenen?

Dit hangt ervan af. Qredits biedt een aantal kredieten met een vaste rente, zoals een Microkrediet, MKB-krediet, Bedrijfshypotheek en Sociaal Krediet. Hierbij is het mogelijk om extra af te lossen. Daarnaast biedt Qredits ook kredieten met meer flexibiliteit, zoals het Microkrediet voor herstel en investering en het Flexibel Krediet. Het Flexibel Krediet wordt ook wel het rekeningcourantkrediet genoemd. Hiermee kun je flexibel geld opnemen. Als ondernemer neem je geld op wanneer je het nodig hebt. De rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag, dit is 1% per maand. Het kan voor ondernemers lastig zijn om zelf een zakelijk krediet aan te vragen. Dit kun je ook laten doen door een intermediair. Hiervoor is een aanvraagmodule ontwikkeld. Het indienen van een aanvraag via deze module heeft enkele voordelen. Het eerste contact is namelijk altijd met een intermediair, je hebt alle vragen onder één account staan, je beschikt over een persoonlijk aanspreekpunt binnen Qredits én je bent altijd op de hoogte van de status van je kredietaanvraag.

Waarvoor gebruik je het zakelijk krediet?

Zoals beschreven is het zakelijk krediet een financiering die je kunt gebruiken om de uitgaven van jouw onderneming te financieren. Het Microkrediet voor herstel en investering kan je als ondernemer gebruiken voor het herstel van je onderneming. Het Microkrediet van maximaal € 50.000 kan je als ondernemer gebruiken als je een idee hebt en met dat idee wilt ondernemen. Het MKB-krediet is er voor starters en bestaande ondernemers of ondernemers die een bedrijf willen overnemen. Het Sociaal Krediet kan je als ondernemer gebruiken wanneer je een sociale doelstelling bovenaan je lijstje met ondernemersdoelen hebt staan. De leasevorm kun je gebruiken voor bijvoorbeeld een tweedehands heftruck of ijsmachine. De Bedrijfshypotheek kun je als ondernemer inzetten voor de aankoop van een winkelpand of kantoorruimte. Ten slotte kan het Flexibel Krediet gebruikt worden voor het terugbetalen van facturen of de overbrugging van betalingstermijnen. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden voor ondernemers.