Voordelen van payroll

Steeds meer ondernemers gaan een samenwerking aan met een payroll-organisatie. Heeft u daar ook interesse in? Dan is het belangrijk om te weten wat zo’n organisatie eigenlijk voor u doet en wat het u oplevert. Na het lezen van deze blog weet u precies of het voordelig voor uw onderneming kan zijn.

Wat houdt payroll in?

Om te beginnen is het belangrijk om te weten wat payroll precies is. In het kort houdt payroll in dat de payroll-organisatie het juridisch werkgeverschap van u overneemt. Zij regelen het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende contractadministratie voor uw medewerkers voor u. Door samen te werken met een payroll-organisatie kunt u profiteren van verschillende voordelen. U hoeft zich dus niet meer bezig te houden met administratieve en financiële zaken voor uw werknemers. Daarnaast heeft u meer vrijheid, u kunt zich zo compleet focussen op andere belangrijke onderdelen binnen het bedrijf. Door samen te werken met een payroll-organisatie hoeft u ook geen rekening meer te houden met werkgeversrisico’s en hoeft u geen personeelsadministratie bij te houden.

Samenwerken met een payroll organisatie

Op zoek naar een payroll-organisatie om mee samen te werken? Het bedrijf dat wij u aanbevelen is Payroll Select. Zij hebben jarenlange ervaring met payrolling voor diverse bedrijven. Van zzp’ers tot grote bedrijven, bij Payroll Select doen ze dit voor alle ondernemingen.

Wat zijn de kosten?

Aan het samenwerken met een payroll-organisatie zitten natuurlijk kosten verbonden. Het verschilt per bedrijf met welke kosten u rekening moet houden, het bedrag is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u precies weten met welk bedrag u rekening moet houden? Op de website van Payroll Select kunt u gemakkelijk een offerte op maat aanvragen. Hierdoor krijt u een goed beeld van de kosten waar u rekening mee moet houden.

Meer weten over payroll?

Wilt u meer weten over payroll en de voordelen? Neem dan contact op met Payroll Select! De specialisten die hier werkzaam zijn kunnen al uw vragen beantwoorden en geven u graag advies op maat.