5 x cryptocurrencies met een uniek plan

/

Betrouwbare cryptomunten kan je herkennen aan hun goede plan. Zo is er vaak een plan achter cryptocurrencies. In deze blog lees je de cryptocurrencies met de beste plannen. 

De afgelopen jaren wordt het steeds populairder om te investeren in cryptocurrencies. Van enkel Bitcoin en Ethereum in 2013 zijn er tien jaar later duizenden verschillende cryptomunten. Ook is er een opkomst gekomen in tokens. Al deze tokens en cryptomunten hebben andere plannen. De één wil dat de cryptomarkt duurzamer en milieubewuster wordt. De ander wil ervoor zorgen dat er meer geïnvesteerd wordt in connecties tussen blockchains. Lees wat deze cryptomunten voor plannen in peto hebben. 

Ripple 

Een oudere en bekendere munt is toch wel Ripple. Waar veel cryptocurrencies werken met een decentraal netwerk is dat bij Ripple niet het geval. Je kan Ripple noemen wat je wil, maar als je het vergelijkt met een Bitcoin is het geen cryptomunt maar een betalingsprotocol. Zo is dit ook gelijk het grote brein achter deze munt. 

Aion 

Veel cryptomunten komen met baanbrekende en innovatieve plannen. Zo is de Aion crypto gemaakt om blockchains te verbinden. Aion wil een derde generatie blockchains maken. Deze moet ervoor zorgen dat er nog meer uit de techniek van blockchains gehaald kan worden. Wat we in de toekomst weer kunnen gebruiken. 

Qtum 

China wil zijn eigen blockchain creëren. Deze moet ervoor zorgen dat allerlei Chinese bedrijven betalingen binnenkort via deze blockchain kunnen laten verlopen. Je kan er van alles van vinden, maar China is hiermee een voorloper op andere landen. De verwachting is dat over 10 jaar meer landen beschikken over eigen blockchains voor enkel ondernemers en consumenten uit dat specifieke land. 

Monero 

Dit is ook weer zo’n munt waarover veel mensen een mening hebben. Dit is de cryptomunt voor criminelen. Het is de meest onzichtbare en anonieme munt. Wanneer je een transactie doet met deze munt weten anderen dat jij opzoek bent naar wapens, drugs of illegale beleggingen. Iets waar je dus het liefst bij uit de buurt blijft. 

Dash 

Wereldwijd willen we toe naar een digitale munt waarmee we kunnen betalen. Dash wil deze munt worden. Zo is hij sneller dan Bitcoin en kosten transacties geen geld meer. Zo kunnen grote bedrijven veilig en snel handelen. Ben jij ook benieuwd wanneer cryptocurrency een overal geaccepteerd betaalmiddel wordt? Bekijk dit artikel door crypto-experts.