Beste investeringen? Hier de tips van cryptokoningin Madelon Vos:

//

Madelon startte in 2013 haar onderneming. Ze focuste zich op dat moment vooral op cryptocurrency, maar inmiddels heeft ze een breed platform waarin ze mensen inspireert die willen investeren. Ze is vooral een boegbeeld voor ondernemende vrouwen. Zo bouwde ze helemaal vanuit niks haar business op en is ze nu een influencer op gebied van investeren. Zelf heeft ze een top drie waarin ze investeert. Kom erachter wat volgens Madelon de beste investeringen zijn van dit moment. 

Top drie investeringen van Madelon Vos:

Van crypto tot goud. Madelon investeert in ze allemaal en ze vertelt jou waarom jij hetzelfde zou moeten doen. Op verschillende manieren investeren is namelijk slim, zo spreid jij een groot gedeelte van je vermogen. 

1.    Investeren in Bitcoin

Crypto heeft allang bewezen geen bubbel te zijn, maar de toekomst. Maar Madelon zweert nog steeds bij Bitcoin. Dit is omdat het de meest stabiele munt is van ze allemaal. Ook is het de oudste munt en hij heeft zichzelf over de jaren bewezen en blijft jaarlijks maar stijgen en stijgen. Natuurlijk had je meer rendement gepakt wanneer jij in 2013 had geĆÆnvesteerd in Bitcoin, maar je kan nog steeds winst maken wanneer je nu instapt. 

2.    Investeren in groene energie 

De meest opvallende in deze rij is toch wel: investeren in groene energie. Maar groene energie is de toekomst. Vanaf 2050 hopen we dat de veruit de meeste energie afkomstig is uit natuurlijke en economische bronnen. De aarde hoeven we dan niet meer verder uit te putten. Die massale inzet op groene energie kan jij van mee profiteren. Dit doe je door groene energie te omarmen en erin te investeren. 

3.    Investeren in goud, niet in zilver

Er bestaat nog een beetje de vraag: moet ik investeren in goud of in zilver. Madelon zegt: investeer in goud. Dit omdat de productie en goudvondst stagneert. Omdat er steeds minder goud voor handen is zal de prijs van goud hoger worden. Je kan heel makkelijk investeren in goud. 

Meer weten over investeren 

Het is goed om je goed in te lezen voordat je begint met investeren. Zo zijn er veel verschillende manieren van investeren en kan je ook snel geld verliezen als het misgaat. Hoe goed mis het kan gaan lees je in het onderstaande artikel. 

Bekijk hier het artikel hoe een investering uitliep in hoge schulden.