Wie is Madelon Vos? Onze vrouwelijke crypto expert

Madelon Vos

Ook in Nederland hebben wij een grote vrouwelijke crypto expert. Haar naam is Madelon Vos, en in deze blog leer je meer over haar financiën en hoe ze is uitgegroeid tot crypto expert in Nederland. 

In veel talkshows, finance YouTube series en in haar eigen YouTube serie is ze te vinden. Zij is het boegbeeld van het feit dat ook vrouwen gewoon goede beleggers kunnen zijn. De financiële wereld is allang geen mannenwereld meer, en vrouwen als Madelon Vos laten dat maar al te graag zien. Zo is zijn in een aantal jaren uitgegroeid van ondernemer naar crypto expert en wordt haar vermogen hoog ingeschat. Weten hoe jij net als haar kan uitgroeien tot een crypto expert? Lees snel verder. 

Wie is Madelon Vos? 

Gekscherend wordt er weleens over Madelon gezegd dat zij Miss Bitcoin is. Ze is het voorbeeld van dat Beauty and brains samengaan. Zo is ze bekend als crypto-analist, maar ook als beleger op de gewone markt. Daarnaast is ze fanatiek YouTuber met haar eigen kanaal en is ze vaak te vinden in de kanalen van Jay Jay Boske: Day 1. Maar ook bij BNR is ze regelmatig te horen op de radio waar ze maar al te graag de nieuwste feitjes verteld in de cryptowereld. Je mag haar dus echt een crypto expert noemen. 

Youtubekanaal: Madelon Vos 

Inmiddels is haar YouTube kanaal flink aan het groeien. Zo heeft ze een Nederlands kanaal met meer dan 80.000 abonnees. Tijdens deze YouTube video’s verteld ze graag over de bitcoinkoers en interviewt ze andere traders. Ben je benieuwd naar de laatste koers? Bij cryptokoersgids.nl kan je alle koersen op de voet volgen. Zo weet jij of het slim is om misschien toch nog in te stappen. 

Het vermogen van Madelon Vos 

Iets waar wij allemaal van smullen is hoeveel iemand nu eigenlijk verdiend. Vooral wanneer iemand investeert in crypto zijn we zeer geïnteresseerd in de uitwerking op de bankrekening. Helaas vertelt ze niet openlijk over haar geldzaken en wat ze ermee heeft verdiend. Maar ze rijdt wel rond in een dikke BMW 7-serie. We kunnen dus moeilijk zeggen dat het slecht met Madelon gaat. 

Hoe ze haar vermogen opbouwde 

Toen Madelon Vos op de middelbare school zat zag ze al de eerste tekenen van Bitcoin. Ze is toen ingestapt en is daarmee een early-adapter. Hier heeft ze haar eigen vermogen mee kunnen opbouwen en inmiddels handelt ze zeker niet alleen in crypto. Zo handelt ze ook in goud, belegt ze in duurzame energie en is ze actief met haar cursussen. Tijdens haar onlinetraining helpt ze anderen om duurzaam in crypto te handelen. Want je kan je geld nu wel inzetten, maar hoe weet je of het over 5 maanden nog zo veel waard is. Haar cursussen gaan als warme broodjes over de toonbank. 

Meer van Madelon Vos 

Ben je nu benieuwd naar meer van Madelon Vos? Bekijk dan eens deze video . Hier interviewde ze plan-B, over zijn beeld van Bitcoin in de toekomst. Volgens hem ziet het er rooskleurig uit en kunnen we verwachten dat Bitcoin binnen een jaar zal vertienvoudigen. We wachten het af..